Откакто се загаджи с Благой Георгиев, Златка Райкова сложи сутиен.

...
Откакто се загаджи с Благой Георгиев, Златка Райкова сложи сутиен.
Коментари Харесай

ЧУДО! Русата Златка сложи сутиен

Откакто се загаджи с Благой Георгиев, Златка Райкова постави сутиен. Незнайно дали поради ревността на някогашния футболист или заради други аргументи, само че напоследък тя непрекъснато може да бъде видяна със сутиен, видя кореспондент на „ Уикенд ”.

Преди Русата Златка нямаше благосклонност към мъжете във фитнес залата и тренираше по зърна. От скоро русокоската носи долни дрехи под спортното си облекло. Плеймейтката вае фигура във фитнес в столичния квартал „ Люлин ” 7. Тя се вижда от километри поради впития потник и секси къси панталонки. От няколко месеца хубавицата е новодомка в затворен комплекс до село Иваняне край София. Тя вложи хонорара си от предаването „ Като две капки вода ” в жилището и се изнесе от „ Манастирски ливади ”, където се подвизаваше няколко години, като горе-долу се вясва и в остарялото си жилище, откъдето изхвърли багажа на някогашния си избраник Георги Валентинов.

Откакто живее на село, Златка тренира в покрайнините на „ Люлин ”, където й е най-близко, а мъжете в залата са разочаровани, че към този момент не се радват на прелестите и зърната на изкусителката. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР