Откакто се разделиха преди две години, отношенията между Андреа и

...
Откакто се разделиха преди две години, отношенията между Андреа и
Коментари Харесай

Андреа намекна, че има нов мъж в живота си с гола СНИМКА

Откакто се разделиха преди две години, връзките сред Андреа и Кубрат Пулев дълго време бяха безспорна тайнственост за всеки, който се опиташе да ги разгадае. От тогава до в този момент те минаха през поредност от обрати, трансформирали ги от сътрудници във врагове, а най-после даже и в другари.

След като през юни 2019 година двамата сложиха завършек на 12-годишния си романс, при започване на м.г. те наново се събраха, само че за напълно малко. По-късно русокоската насочи серия от нападки против боксьора, обвинявайки го в систематични изневери, а също по този начин разгласява в обществените мрежи фотография на документ за покупко-продажба на жилище в София, закупено от Пулев и мистериозна жена, за която написа, че е негова държанка. После обаче, за изненада на всички, изпълнителката на " Егоист " реши да зарови томахавката и да се сдобри с някогашния си. Нещо повече, тя го придружи до Лондон, където той се изправи на боксовия кръг против Антъни Джошуа. На собствен ред боксьорът ѝ върна жеста, заминавайки с нея за Истанбул, където певицата отиде да поправя силиконовите импланти в бюста си, написа уеб сайтът life.dir.bg.

От оня миг двамата не са засичани повече дружно, което сякаш най-сетне накара техните фенове да се откажат от вярата, че любимците им все някак ще намерят път един към различен, подновявайки интимната си връзка. Сега повече от всеки път наподобява, че това няма по какъв начин да се случи, тъй като наскоро Андреа провокира клюки, че има нов мъж до себе си. Естествено, оставайки вярна на провокативната си природа, тя го стори по атрактивен метод, с който за прощален път насочи всеобщото внимание към себе си. В своя персонален Инстаграм профил певицата разгласява дръзка фотография, разкриваща доста от тялото ѝ.

На нея тя стои пред фотографския обектив единствено по мощно изрязани бели бикини вид " бразилиана ", които е съчетала с кожени ботуши на висок ток в същия цвят и плетена сламена шапка с необятна външна страна. Седнала на одеяло, застлано върху стъпалата, отвеждащи към най-старото иглолистно дърво у нас - Байкушевата мура, намиращо се в Родопите, поп фолк звездата прикрива гърдите си с букет червени рози.

" Cross my heart, hope to die
To my lover, I'd never lie
He said " be true, " I swear I'll try
In the end, it's him and I
He's out his head, I'm out my mind
We got that love, the crazy kind
I am his, and he is mine
In the end, it's him and I, him and I ", гласи посланието към фрагмента ѝ, което в действителност е част от текста на песента " Him & I " на G-Eazy & Halsey.

Цитатът, който тя показа, незабавно наведе почитателите ѝ в платформата на мисълта, че тя още веднъж е срещнала любовта. Засега обаче Андреа не издава дали това е по този начин. Но каквато и да е истината, рано или късно тя ще излезе нескрито.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР