Откакто се ожени и създаде потомство, танцьорът Атанас Месечков не

...
Откакто се ожени и създаде потомство, танцьорът Атанас Месечков не
Коментари Харесай

Наско Месечков не иска децата на жена си! Искал тя да дава издръжка само за общото им дете

Откакто се ожени и сътвори поколение, танцьорът Атанас Месечков не стопира да тръби какъв брой е благополучен. Той твърди, че 7-месечната му щерка Айлин е сбъдната фантазия за фамилията, само че малко хора знаят, че брачната половинка му Кремена има още две деца от предходния си брак, разбра HotArena.

Запознати издават пред „ Таблоид “, че понастоящем огромните хлапета на бизнесдамата живеят с татко си, тъй като Наско не ги понасял и се старае да ги държи надалеч от себе си. Пред познати се преструвал, че няма нищо срещу тях, само че в действителност се дразнел, когато Кремена им обръщала внимание или харчела пари за потребностите им.

Месечков упорствал заможната му брачна половинка да влага финансови средства единствено в издръжката на щерка им Айлин, а за потребностите на другите нехаел.

Бившият мъж на Кремена пък ненавиждал Атанас, тъй като преди две години точно той отмъкнал брачната половинка му отдолу под носа му. По това време тя почнала уроци по танци в школата на Наско, а той като надушил, че е богата, добре се постарал да я прелъсти. Сега той водел разхитителен живот на гърба на жена си – хитро точи банковите й сметки за почивки, първокласни парцели и други капризи.

А когато някогашният й схванал, че ще стига до брак с танцьора, незабавно прибрал децата при себе си. Смятал, че постъпката й е позор и срам.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР