Откакто Русия обяви България за неприятелска страна, виждаме една хибридна

...
Откакто Русия обяви България за неприятелска страна, виждаме една хибридна
Коментари Харесай

Иван Костов: Русия води хибридна война срещу България още от 2013 г.


Откакто Русия разгласи България за неприятелска страна, виждаме една хибридна война против нас, което слага националната ни сигурност под сериозен риск. Това съобщи в студиото на  " Лице в лице " по bTV някогашният министър председател на България Иван Костов  Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ " Кирил и Методий " (СОУ " Уилям Гладстон " ) -.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5334
По думите му Русия прави " скрита хибридна война " против България още от 2013-14 година

Хората не си дават напълно ясна сметка какво значи да си неприятелска страна на Русия. А това значи, че против теб може да бъдат приложени всевъзможни дейности и противопоставяния, с цел да бъде обезвредена тази опасност, която смятат, че съставлява България за тях, изясни той.

Бившият министър председател уточни, че е належащо национално единодушие, с цел да бъдат обезвредени заканите пред националната ни сигурност.

По тематиката с природния газ Костов разяснява, че би трябвало да се намерят негови заместители и бе безапелационен, че втечненият газ от Съединени американски щати няма да бъде по-скъп от този, който до момента ни продаваше " Газпром ".

Относно самата война в Украйна той изясни, че Русия не е постигнала задачите си да завладее Крим и Харков и сега се пробва да прокара кулоар до Крим, завземайки Луганск, Донецк, Запорожие и Херсон.

Русия би трябвало да изтегли войските си от територията на Украйна, това са задачите на украинските въоръжени сили. Когато се изтегли от територията на Украйна, Русия нито ще бъде победена, нито ще бъде унижена, нито ще бъде натикана в ъгъла – просто ще си прибере войските. Русия може да излезе от спора с някакъв кротичък контракт, който да бъде порядъчен, счита Иван Костов  Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ " Кирил и Методий " (СОУ " Уилям Гладстон " ) -.

Според него Русия ще бъде извънредно изтощена, в случай че войната продължи, защото стопанската система ѝ надалеч не е толкоз развита, колкото на Съединени американски щати и на Западна Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР