Откакто Ронда Раузи изненадващо се появи на WrestleMania 31, където

...
Откакто Ронда Раузи изненадващо се появи на WrestleMania 31, където
Коментари Харесай

Дебютът на Ронда Раузи в WWE скоро може да стане реалност

Откакто Ронда Раузи изненадващо се появи на WrestleMania 31, където тя беше показана на тълпата от "Скалата " (Дуейн Джонсън), слуховете за нейно вероятно прекосяване от света на смесените бойни изкуства към света на международната федерация по кеч зачестиха стремглаво. Сега наподобява, че някогашната шампионка на Ultimate Fighting Championship най-сетне наподобява подготвена да направи тази крачка.

Когато Раузи се появи за първи път на сцената на WWE в WrestleMania31, тя към момента бе непобедена първенеца на UFC в категория петел и появяването и бе сметната просто като еднократна случка. Сега обаче, откакто Раузи загуби последните си две борби в света на смесените бойни изкуства против Холи Холм и Аманда Нунес, тя към този момент няма проекти да се бие още веднъж и това ускори още повече слуховете, че Раузи ще се появи в WrestleMania34 за борба против някоя от най-големите звезди на Световната федерация по кеч.

Семената за нейно прекосяване за непрекъснато в WWE са засадени, а по-рано тази седмица Дейв Мелцер (журналист директно обвързван със Световната федерация по кеч) даже заяви, че Раузи тренира в подготвителния център на WWE в Орландо, Флорида.

Предварителният проект на Световната федерация по кеч е да изправи два тима от по четири дами една против друга. Първият тим е на WWE и е в състав: Шарлот, Саша Банкс, Бейли и Беки Линч, а вторият е на Раузи, която приветства в тима си Шейна Баслер, Джесамин Дюк и Марина Шафир.

През лятото WWE провежда първия си шампионат наименуван "Mae Young Classic " - шампионат, в който вземат участие 32 от най-хубавите дами борци от целия свят. Баслер, която към този момент подписа непрекъснат контракт с организацията, опустоши всичко по пътя си към финалите, където загуби от японската сензация Каири Сане. Раузи, Дюк и Шафир участваха на финалите и даже влязоха в дребна борба с останалите звезди на WWE, което бе снимано и от камера.



В края на видеото Роузи се изправи пред Шарлот и й съобщи: "Ти избираш времето, ти избираш мястото! ".

Всички знаци сочат към дебют на Раузи в WrestleMania34 в Ню Орлиънс през идващия април, което най-вероятно ще бъде най-голямото събитие в историята на WWE.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР