Откакто познаваме инфекцията се установиха много неща. В началото смятахме,

...
Откакто познаваме инфекцията се установиха много неща. В началото смятахме,
Коментари Харесай

Експерт: При останалите коронавируси имунитетът избледнява с времето

" Откакто познаваме инфекцията се откриха доста неща. В началото смятахме, всеки възпален с ковид, се разболява. Сега знаем, че повече от 50% от инфектираните прекарват болестта безсимптомно ". Това съобщи доцент доктор Любомира Николаева-Гломб в предаването " Събуди се " по Нова телевизия.
„ Ще се усилва броят на инфектираните, Дай, Боже, това да не се отрази на броя на болните “, добави тя и посочи, че от останалите коронавируси единствено един си е отишъл, а шест са останали. „ Към момента няма данни за реинфектиран човек. Това е за шест месеца, не знаем след една година какво ще бъде. За страдание наблюдението ни върху останалите коронавируси и най-много над така наречен сезонни ковид, са, че имунитетът избледнява с времето и са вероятни повторни заразявания “, безапелационна бе доцент доктор Николаева-Гломб, като посочи, че отвън SARS и MERS, те провокират леки настинки.
Според нея ще е необходим период от към година и половина-две, с цел да се откри ефикасна и безвредна ваксина. " Моята вяра е по-скоро в намирането на антивирусно лекарство “, съобщи още доцент доктор Николаева-Гломб. Тя добави, че чака броят на инфектираните в страната да се усили поради митингите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР