Откакто обявих моята кандидатура за кмет, отношенията ми с почти

Откакто обявих моята кандидатура за кмет, отношенията ми с почти ...

Неделчо Михайлов пред ФАКТИ: Не знам на какво ги учат в ГЕРБ.


"Откакто обявих моята кандидатура за кмет, отношенията ми с почти всички мои познати и приятели от ПП ГЕРБ рязко приближиха до точката на замръзване", сподели пред ФАКТИ Неделчо Михайлов, кандидат за кмет на район "Приморски" във Варна.

"Тези хора наистина възприемат всяка чужда кандидатура като лична обида! Не знам на какво ги учат в тази партия. Не знам какво си говорят на партийните им събрания. Но една от тихите тези, която се прокарва в момента в тяхната кампания е, как няма смисъл да се гласува за други кандидатури, защото кандидатите на ГЕРБ не могат да бъдат победени,. Айде, бе! Те били най-подготвените, най-умните, най-хубавите...", заяви популярният от телевизионния екран кандидат-кмет и продължи:

"Втората мила и смешна теза е, че ако районният кмет не е от ГЕРБ, общината няма да инвестира там и да се грижи за района. Както се казваше в една телевизионна реклама: Стига глупости! Ще започна от края: Аз съм бил районен кмет и то не от ГЕРБ, но с Иван Портних свършихме доста работа във Владиславово.Тя се вижда. А ако пък искате – питайте го на някоя от срещите му, вярно ли няма да отделя инвестиции за „чужд“ районен кмет. Мисля, че знам отговора…

Източник: fakti.bg