Откакто обявих моята кандидатура за кмет, отношенията ми с почти

...
Откакто обявих моята кандидатура за кмет, отношенията ми с почти
Коментари Харесай

Неделчо Михайлов пред ФАКТИ: Не знам на какво ги учат в ГЕРБ

" Откакто разгласих моята кандидатура за кмет, връзките ми с съвсем всички мои познати и другари от Политическа партия ГЕРБ внезапно приближиха до точката на заледяване ", показа пред ФАКТИ Неделчо Михайлов, претендент за кмет на регион " Приморски " във Варна.

" Тези хора в действителност възприемат всяка непозната кандидатура като персонална засегнатост! Не знам на какво ги учат в тази партия. Не знам какво си приказват на партийните им събрания. Но една от тихите тези, която се прокарва сега в тяхната акция е, по какъв начин няма смисъл да се гласоподава за други кандидатури, тъй като претендентите на ГЕРБ не могат да бъдат победени,. Айде, бе! Те били най-подготвените, най-умните, най-хубавите... ", съобщи известният от телевизионния екран кандидат-кмет и продължи:

" Втората блага и смешна теза е, че в случай че районният кмет не е от ГЕРБ, общината няма да влага там и да се грижи за региона. Както се споделяше в една телевизионна реклама: Стига нелепости! Ще стартира от края: Аз съм бил областен кмет и то не от ГЕРБ, само че с Иван Портних свършихме много работа във Владиславово.Тя се вижда. А в случай че пък желаете – питайте го на някоя от срещите му, правилно ли няма да отделя вложения за „ непознат “ областен кмет. Мисля, че знам отговора…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР