Откакто Меган Маркъл стана херцогиня на Съсекс, двете с Кейт

...
Откакто Меган Маркъл стана херцогиня на Съсекс, двете с Кейт
Коментари Харесай

Защо кралицата е фен на Кейт

Откакто Меган Маркъл стана херцогиня на Съсекс, двете с Кейт Мидълтън са поставяни в директна конкуренция за това коя е същинската фаворитка на кралицата. Разбира се, брачната половинка на принц Уилям има огромна преднина. Тя обаче до неотдавна е незадоволителна, с цел да има връзката с Елизабет Втора, която постоянно си е представяла.

Според специалисти от кралския двор, в този момент връзките сред Кейт и кралицата са по-добри от всеки път . И двете дами постоянно са били доста притеснителни и срамежливи, което е поставяло една невидима преграда посред им. Но с помощта на напъните и от двете страни, през днешния ден те се схващат ужасно и са като едни същински приятелки.

Явно появяването на Меган в кралския двор освен не е съумяла да попречи, а даже е съдействала за по-топлата връзка сред Мидълтън и Елизабет Втора. И в този момент кралицата няма самообладание за идната си среща със брачната половинка на Уилям , с цел да си поприказват и да разбере повече за правнуците си, пипе Fox News.
 Снимка 456921

Това е и другия мощен коз на херцогинята на Кеймбридж във връзка с кралицата - постоянно се е старала да я държи в течение с живота на правнуците си и да им обезпечава по-чести срещи, тъй като знае, че това е огромна наслада за 93-годишния монарх, а и я показва в добра светлина като майка.

В подмяна на това кралицата не стопира да разпорежда нови отговорности на Кейт, правейки я патрон на не една и две организации, най-вече благотворителни. И това се приема с огромна признателност от Мидълтън, която менажира сполучливо функциите си на майка, брачна половинка и херцогиня .
 Кейт Мидълтън, тенисът и новата остаряла пристрастеност на херцогиня
Новата пристрастеност на Кейт

Любими занимания

Затова и Елизабет Втора й е в действителност огромен почитател - тъй като знае, че сходна лекост и организираност са нужни на брачната половинка на бъдещия крал. В последните месеци Мидълтън наподобява по-щастлива от всеки път и очевидно е взела живота си в ръце, а на нас ( и на кралицата) ни остава единствено да й се възхищаваме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР