Откакто футболните отбори не го искат, Благо Джийзъса на външен

...
Откакто футболните отбори не го искат, Благо Джийзъса на външен
Коментари Харесай

Покрай бременността и пълнеенето на Златка, и Благо Георгиев се угои! Вижте какви кълки е отпрал

Откакто футболните тимове не го желаят, Благо Джийзъса на външен тип е станал неразпознаваем. И до момента в който обичаната му Златка Райкова пълнее по извинителни аргументи – поради бременността, то Георгиев се угоява от лентяйстване, разбра HotArena.

След като стана ясно, че може би ще играе за футболния клуб на гр. Обзор, Благо стартира да извършва тежки физически тренировки, с цел да възвърне остарялата си атлетична фигура. Очевидно влизането във форма се оказва сложна задача и Джизъса като че ли не мърда на мазнини. И няма по какъв начин да не е по този начин, откакто дълго време заставам без сериозна работа и мързелуваше.

Последните му фотоси по бански демонстрират, че релефните му крайници са останали в предишното, а на тяхно място са се образували огромни кълки.

През последния час Джизъса си пусна видео сторита в Инстаграм, с цел да покаже, че спортните му действия, или лигавни, не престават. Той заигра плажен тенис със Златка.

Впечатление прави, че на въпросните клипчета краката на Райкова не наподобяват толкоз слаби, колкото на статичните й морски снимки, с които заля мрежата в последно време. Очевидно бъдещата майка не се гордее изключително с насъбраните килограми и се пробва най-малко на фотоси да ги контролира с всякакви помощни програмки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР