Отиваме към правителство с пълна подкрепа. Това заяви в ефира

...
Отиваме към правителство с пълна подкрепа. Това заяви в ефира
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Нуждаем се от единство

Отиваме към държавно управление с цялостна поддръжка. Това съобщи в ефира на " Денят стартира " с Георги Любенов математикът и началник на " Информационно обслужване " проф. Михаил Константинов. Отиваме към Англия, където няма съпротива, държавното управление е общо и никой не си мисли да опозиционерства, счита той.

Нуждаем се от единение, счита проф. Константинов.

По думите му, външнополитическата обстановка сега е извънредно комплицирана, доларът е пред срутване, доста комплицирано е в Русия, а също така, даваме огромен брой жертви на пандемията от ковид. Назрява война и ние би трябвало да дадем образец и да бъдем лоялни сътрудници. В момента спасяваме и себе си, и света, изясни проф. Константинов.

Според него е " безумство " да има избори през лятото, тъй като никой няма да гласоподава.

Би било меко казано, извънредно безконтролно да се отива към нови избори, безапелационен е математикът.

Случилото се във Велико Търново сподели за какво в Европа няма машинно гласоподаване - гласоподават единствено в Брюксел и селата около него, разяснява математикът по отношение на анулацията на машинния избор в Старата столица.

ЦИК анулира машинното гласоподаване във Велико Търново заради това, че имаше софтуерен проблем, който разместваше преференциите, т.е. променяше изборния резултат и в случай че там нямаше хартия, вотът щеше да бъде касиран, безапелационен е проф. Константинов.

27% от секциите, където имаше машини, гласоподаваха с машини. И каква изненада - преди 2 години на европейските избори тъкмо 27% отново гласоподаваха с машини, изясни още проф. Константинов.

По думите му, вотът в чужбина е донесъл 4 мандата - 3 за партията на Слави Трифонов " ИТН " и 1 за " Демократична България " с водач Христо Иванов.

Работата в този момент беше 4 пъти повече, в сравнение с предходните избори. Затова приветствам българската изборна администрация - 80 000 души и сътрудниците от " Информационно обслужване ", добави проф. Константинов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР