Отиваме към правителство с пълна подкрепа, най-вероятно то ще се

...
Отиваме към правителство с пълна подкрепа, най-вероятно то ще се
Коментари Харесай

Михаил Константинов: Отиваме към правителство с пълна подкрепа, най-вероятно на Има такъв народ

Отиваме към държавно управление с цялостна поддръжка, най-вероятно то ще се осъществя от втората политическа партия в бъдещия парламент “Има подобен народ” на Слави Трифонов. Такава прогноза направи в неделя пред Българска национална телевизия математикът и началник на " Информационно обслужване " проф. Михаил Константинов.

“Подкрепата ще излезе 240. Отиваме към държавно управление с цялостна поддръжка. Разбира се 240 е метафора, постоянно може някой да отсъства, само че няма да има политическа мощ, която да е гневно срещу, т.е. всички ще са “за”, посочи Константинов.

В събота водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, на Слави Трифонов. " Ако Слави Трифонов предложи кабинет, ние може да го подкрепим ", сподели тя. Преди това министър председателят кабинет на Трифонов, само че с 10 " дежурни депутати ", които да обезпечават поддръжка.

Движение за права и свободи също към този момент заявиха, че са подготвени да поддържат държавно управление на " Движение за права и свободи няма да поддържа държавно управление на срутилите се партии или изгубилите изборите. Говоря за ГЕРБ и Българска социалистическа партия... Но България би трябвало да взе участие в общия европейски спор, който тече сега. И по тази причина водени от грижата за хората и за страната, ние от Движение за права и свободи заявяваме, че бихме подкрепили кабинет на новите партии в новото Народно заседание, който да има ясни и точни цели, само че без да участваме в него ", сподели преди дни водачът ѝ Карадайъ.

Коронакризата и финансите предполагали единение
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР