Отива към правителство с пълна подкрепа. Повтаряме практиката на Великобритания

...
Отива към правителство с пълна подкрепа. Повтаряме практиката на Великобритания
Коментари Харесай

Михаил Константинов смята, че ще има правителство с 240 депутати

" Отива към държавно управление с цялостна поддръжка. Повтаряме практиката на Англия - когато е била във война, там няма съпротива. Правителството е общо и никой не си мисли да опозиционерства. Шегата настрани, само че сега ни би трябвало единение. Предстои ни нещо стршно ", съобщи Константинов.

" Не съм Господ да предричам бъдещето, само че ще е извънредно безконтролно да се отива на нови избори. Трябва ни устойчиво ръководство ", добави още математикът.

По думите му случилото се във Велико Търново с машинния избор и проблемите със софтуера са посочили, че е било вярно решението да има разбъркан избор.

" Ако там нямаше хартии, изборът там щеше да е касиран - безспорен позор ", уточни проф. Константинов и добави:

" 27% от хората в секциите гласоподаваха с машини. Преди 2 години тъкмо толкоз избраха този вид да гласоподават на европейските избори. Махането на хартията е рисково. Щяхме да забележим огромен изборен регион касиран. 300 хиляди българи не са пипали компютър. Глупостите за банкомати са иррелевантни. Не можем да лишаваме толкоз доста хора от право на глас ".

Той означи нещо забавно - вотът в чужбина е донесъл толкоз мандати, колкото и при предходни избори, просто този път картите са размесени. Казано с други думи - сега три мандата получава " ИТН " на Трифонов и един за " Демократична България ". В предходни години четири мандата са получавали ГЕРБ, а 1 - Българска социалистическа партия. Константинов обаче означи - значимо е да има гласоподаване в чужбина.

" В България няма никакво значение коя е администрацията. Не съм ГЕРБ и не знам кой от какво го е боязън. Петите са изборите, които ГЕРБ провежда и какво стана? Останаха в изолираност. Няма значение кой провежда изборите, което не значи, че по места няма нарушавания. Там си върви алъш-вериша, само че това е при всяка администрация ", уточни още проф. Константинов.

" Дай боже почтени хора да поемат страната. Такива в България има. Ние този път водим война. Трябва ни държавно управление, което да ни изведе от това, което ни чака. То не е доста хубаво - доларът е пред срутване. Цялата финансова система ще рухне, тъй като тя вади обществата от рецесията като печата пари. Правят се опити да се тушира с война. Оформя се външна такава. Черноморието е там, където стават белите. Не ни би трябвало да се дърляме вътре. Надявам се, че българските политици ще са на висотата на ситуацията и ще ни изведат от нещата, които ни чакат ", прикани шефът на " Информационно обслужване ".

По думите му публичният интерес постоянно е сума от персоналните ползи, а сега доста хора, попаднали вътре в Народното събрание, сега не желаят да си вървят от него.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР