Отхвърлени са съмненията за зараза с новия коронавирус за двама

...
Отхвърлени са съмненията за зараза с новия коронавирус за двама
Коментари Харесай

Отхвърлени са съмненията за коронавирус за двамата румънци в Италия и Испания

Отхвърлени са подозренията за болест с новия ковид за двама румънци, намиращи се в Италия и в Испания, оповестява осведомителният уебсайт Зиаре, представен от Българска телеграфна агенция.

Румънецът на 38 години, който бе приет в болница в Испания със подозрения за болест с новия ковид, не е болен от новия грип от Китай, показва Зиаре.

Медицинските проучвания на румънския жител са посочили негативен резултат за болест с новия вирус, е съобщил представител на районното държавно управление в Сиудад Реал. Съгласно инструкциите на испанското министерство на опазването на здравето, по отношение на румънеца бе задействан плануваният в сходни случаи протокол, защото при завръщане от Китай той показал избрани признаци, напомня Зиаре.

Румънският чиновник на хотел в Рим, който е бил в контакт с двама инфектирани китайски туристи, не е прихванал вируса, оповестява още уеб сайтът. Департаментът за публично здраве на района Лацио е съобщил, че медицинските проучвания на румънския жител за болест с новия вирус са негативни. По-рано румънецът бе приет в болница в болница за инфекциозни болести със признаци, сходни на тези, които провокира новия ковид. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР