Отговорността за незадоволителното състояние в момента на отношенията между Руската

...
Отговорността за незадоволителното състояние в момента на отношенията между Руската
Коментари Харесай

Отношенията Русия - Великобритания са лоши по вина на Лондон, смята Лавров

Отговорността за незадоволителното положение сега на връзките сред Руската федерация и Англия е напълно на Лондон, се споделя в изказване на съветското външно министерство. То бе оповестено в четвъртък след диалог сред Лавров и Рааб, иницииран от английската страна.

" По време на диалога беше установено незадоволителното положение на двустранните връзки, отговорността за което е напълно на Лондон. Руската страна акцентира смисъла на отхвърли на английските публични лица от в междудържавния разговор, няма опция за връщане на Лондон към уважителна и равнопоставена връзка ", се споделя още в документа.
 Лавров: Арктика е наша земя Лавров: Арктика е наша земя
Руският външен министър Сергей Лавров предизвести западните страни да не декларират искания в Арктика преди съвещанието на Арктическия с...

" Селективният темперамент на контактите, практикувани от британците единствено по тези въпроси, които съставляват интерес за Англия, е недопустим в естествената дипломатическа процедура ", акцентира съветското външно министерство.

Лавров прикани на реципрочна основа да " почистят руините ", свързани с работата на съветските дипломатически институции във Англия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР