Отговорността няма почивен ден и час“, казва съоснователят на месопреработвателната

Отговорността няма почивен ден и час“, казва съоснователят на месопреработвателната ...

Новият МЕНИДЖЪР за новите посоки


„Отговорността няма почивен ден и час“, казва съоснователят на месопреработвателната компания „Тандем-B“ Кирил Вътев, който предава бизнеса на децата си заедно с най-важните според него уроци. Един от тях е, че личното щастие минава само през общественото благоденствие, вярва Вътев, който е на корицата на новия брой на „Мениджър“ заедно със сина си Дамян, работещ в компанията от 7. клас, и дъщеря си Богдана, която е с три години по-малка от „Тандем-B“.

Прочетете как една предприемаческа история може да расте в семеен формат и какво освен бизнес съвети може да предадете на децата си, за да продължат започнатото с повече самочувствие и смелост.  

 

На останалите страници ви чакат още надъхващи истории, анализи и коментари:

 

С текста Няколко скандални идеи за България Начо Стригулев ни напомня, че трябва да мечтаем много по-смело като общност, а в Дъщерите на Балтийския тигър Бойко Василев ни разказва за новите прагматични лидери на Естония, както и за целия път, който страната е изминала, за да се превърне в @stonia, в която „дори и популистите се занимават главно с икономика".

 

Източник: manager.bg