Отговорността няма почивен ден и час“, казва съоснователят на месопреработвателната

...
Отговорността няма почивен ден и час“, казва съоснователят на месопреработвателната
Коментари Харесай

Новият МЕНИДЖЪР за новите посоки

„ Отговорността няма почивен ден и час “, споделя съоснователят на месопреработвателната компания „ Тандем-B “ Кирил Вътев, който предава бизнеса на децата си дружно с най-важните съгласно него уроци. Един от тях е, че персоналното благополучие минава единствено през публичното благополучие , вярва Вътев, който е на корицата на новия брой на „ Мениджър “ дружно със сина си Дамян, работещ в компанията от 7. клас, и щерка си Богдана, която е с три години по-малка от „ Тандем-B “.

Прочетете по какъв начин една предприемаческа история може да расте в фамилен формат и какво с изключение на бизнес препоръки може да предадете на децата си, с цел да продължат започнатото с повече самочувствие и храброст.  

 

На останалите страници ви чакат още надъхващи истории, разбори и мнения:

 

С текста Няколко скандални хрумвания за България Начо Стригулев ни припомня, че би трябвало да мечтаем доста по-смело като общественост, а в Дъщерите на Балтийския тигър Бойко Василев ни споделя за новите прагматични водачи на Естония, както и за целия път, който страната е минала, с цел да се трансформира в @stonia, в която „ даже и популистите се занимават основно с стопанска система ".

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР