Отгледахме отговорен човек, третират дъщеря ни като опасен престъпник. Това

...
Отгледахме отговорен човек, третират дъщеря ни като опасен престъпник. Това
Коментари Харесай

Бащата на шофьорката от „Тракия“: Отгледахме отговорен човек, третират дъщеря ни като опасен престъпник

Отгледахме виновен човек, третират щерка ни като рисков нарушител. Това написа във Facebook бащата на шофьорката от тежкия случай на автомагистрала „ Тракия “ Рангел Тасков, който е един от най-известните инструктори на летци в България. Ето какво показа той в прочувствена изповед:
Приятели, може би сте разбрали, нашата Цвета остава в ареста.

Вчера се гледа делото за мярката за неотклонение и съдът реши да остане в ареста. Това стана въз основата на догатки от прокурора, без доказателства.

ПЪРВО- Цвета е единственият обвинен тъй като не са осъществени експертизите и няма съображение за обвиняване. Прокуратурата я упреква въз основата на догатки, като на колата ѝ е изработен единствено първичен оглед.

ВТОРО- Цвета можела да се укрие, да избяга... Твърдението се базира на това, че тя имаше непокътнат билет за Гърция където върви на работа през лятото от 5 години насам. Никога не е обсъждан вид да остане непрекъснато на работа зад граница. Като студентка 2- ри курс на Аграрния университет в Пловдив беше един учебен срок в Института по финанси в Каламата, Гърция. После беше на студентска бригада в Съединени американски щати. Тя постоянно се връща поради нас, тъй като е виновен човек и грижовна щерка, а ние сме към този момент на възраст. Но прокурора и дума не сподели за това, че тя отхвърли билетите и анулира контракта и то тъкмо в окръжна прокуратура и тъкмо пред този прокурор, който беше в залата.

ТРЕТО- Цвета била хваната да кара пияна...

Тя е водач от 10 години. На 5-тата година закупи " ЗЛАТЕН ТАЛОН ". Преди две години си разрешила да изпие чаша бяло вино на потегляне от тържество и при инспекция дава 1, 34 на дрегер и 0,9 при кръвна проба. Тази стойност е в графата " административни ", беше и отнета книжката за 10 месеца и заплати санкция. Тя си направи заключения и оттогава не е нарушавала. И по този начин за 10 години тя има едно наказване. Към случая това няма никакво отношение, само че за прокурора е улика. Но прокурора излъга, като сподели, че била с централизация 1,1. Такава стойност не попада в постановлението.

ЧЕТВЪРТО- " Цвета не се чувствала отговорна... " Цвета е унищожена от трагичните последствия. Когато ни се обади плачеше и повтаряше " Горките хора, горките хора.. " Тя се обадила два пъти на 112, носила вода, пособия да изваждат хората, дала телефона на жена да се обади на мъжа си. Тя съжалява безпределно, само че се опасява, че няма да я схванат и няма да и простят.

НИЕ съдебномедицинска експертиза ОТГЛЕДАЛИ И ВЪЗПИТАЛИ ОТГОВОРЕН ЧОВЕК, КОЙТО ЗАРАДИ НЕЛЕПА СЛУЧАЙНОСТ, ОТ КАКВАТО НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН,БИВА ТРЕТИРАН КАТО ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК.

НИЕ съдебномедицинска експертиза ДЛЪЖНИ ДА ЗАЩИТИМ ДЕТЕТО СИ, ЗАТОВА ПИША... Дано малко ни олекне...

Искрено скърбим за жертвите! Поднасяме своите съболезнования на околните! Много, доста съжаляваме!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР