Отдел Образование“ на Посолството на Испания в София организира XXII

...
Отдел Образование“ на Посолството на Испания в София организира XXII
Коментари Харесай

Пловдив домакинства XXII Национален конкурс за училищен театър на испански език

Отдел „ Образование “ на Посолството на Испания в София провежда XXII Национален конкурс за учебен спектакъл на испански език в Пловдив.

Години наред Националният конкурс за учебен спектакъл на испански език събира възпитаници по испански език от езиковите гимназии в България. Тази година, дълго чаканото събитие ще се състои в Пловдив, където групи от разнообразни градове на страната ще показват пред публиката и пред свои съученици театрални постановки на испански език, готови благодарение на техните преподаватели.

Конкурсът с неговото XXII издание, с изключение на прочувствено събитие за всички възпитаници, е и с изключителна значимост за разпространяването на културата на испански език. Мястото на осъществяване тази година е на сцената на Държавен куклен спектакъл – Пловдив, който през актуалната година празнува 75 години от основаването си.

Откриването е на 28 април от 11.00 часа в Държавен куклен спектакъл. От името на община Пловдив, одобрение към участниците ще насочи заместник-кметът по просвета, археология и туризъм Пламен Панов.

Церемонията по награждаване и закриване е на 29 април в 19.00 часа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР