Отдавна вече сме свикнали с дръзките и провокативни визии на

...
Отдавна вече сме свикнали с дръзките и провокативни визии на
Коментари Харесай

Слънчевите очила, на които и звездите не могат да устоят

Отдавна към този момент сме привикнали с дръзките и провокативни визии на Ким Кардашиян - въпреки всичко, те са нещо като непокътнатата ѝ марка. Явно и таман поради смелия ѝ жанр много дами ѝ подражават. Че даже и холивудски актриси.
 Бела Хадид, Джиджи Хадид, дефилето им за Marc Jacobs, на което се появиха като че ли с обръсната коса и вежди и шокираха с извънземни визии
Извънземните визии на Бела и Джиджи Хадид

Сестрите дефилираха съвсем без коса и вежди

Признаваме, че също харесваме по какъв начин наподобява Никол Кидман. За своите 55 години тя е в страхотна форма, сортира тоалетите си с усет, само че сякаш в последно време ѝ е залипсвало фешън ентусиазъм.

Затова евентуално е решила да си " открадне " концепция не от кого да е, а точно от Ким Кардашиян. А може би просто в действителност доста, но доста е харесала нейните слънчеви очила, които на нас обаче, да признаем, ни се костват леко странни. По-точно - много са ексцентрични и по тази причина сме на мнение, че на Ким ѝ отиват повече.

Но има ли значение какво мислим ние по въпроса, щом самата Никол се харесва с тях? Реторичен въпрос. Та, назад всъщност.

Въпросните очила са на марката Balenciaga и стават все по-популярни поради това, че Ким Кардашиян постоянно ги носи. А и самият им модел притегля внимание, безспорно. Формата им прилича крила на пеперуда и са напълно в черно. На лицето бихме споделили, че стоят малко като очила на моторист, малко като бална маска, въобще - ефектни са, откъдето и да ги погледнем.

Най-вероятно и Никол си е паднала по ексцентричните Balenciaga очила и си е купила. На излизане от магазин на марката в Париж е била видяна дори към този момент да си ги носи.
 Бела Хадид и тоалетът, за който комбинира сандали с чорапи
Когато Бела Хадид обуе сандали с чорапи

Дефект или резултат - това е въпросът

Дали пък тъкмо с тях се е появила на стилното ревю на марката, което се е провело през вчерашния ден? Любопитни сме да разберем, само че към момента информация няма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР