Отдавна сме усвоили класическите женски хитрини - секси бельо, токчета,

...
Отдавна сме усвоили класическите женски хитрини - секси бельо, токчета,
Коментари Харесай

Най-ефективните техники за съблазняване на мъжете, които дори не е нужно да бъдат научавани

Отдавна сме усвоили класическите женски хитрини - секси долни дрехи, токчета, тесни рокли и алено червило. Но даже и на най-чувствителните мъже им е писнало от чорапи, дантели и огромни деколтета. Оказва се, че с цел да съблазните вашия фаворит, не е наложително да лежите два часа гола на масата за хранене, заобиколена от суши, взимайки образец от Саманта Джонс (Сексът и Градът). Нека, обаче, да си поговорим за най-неочакваните неща, които мъжете намират за секси, а най-важното е, че тези трикове са в арсенала на всяка една от дамите, написа Elle.

ЕСТЕСТВЕН ВИД

Всеки един мъж подсъзнателно търси комфорт и в случай че дамата до него, освен че знае по какъв начин ловко да носи високи токчета, само че и не е по-малко изкусителна увита в одеяло без грим и разрошена коса, тя може да развълнува въображението му още повече. Така че, не си правете труда да се събуждате преди него и да бягате към козметичната си чантичка.

СТРЕЧ

Тя може да бъде сладкo сутрешнo разпъване или лека йога във фитнеса - стречингът постоянно е привличал мъжете.

СВЕТЛИ СЛЕДИ ОТ ЗАГАР

И макар, че непрекъснато ни се споделя. че е належащо да реализираме постоянен загар, мъжете въобще не мислят по този начин. Тайната е, че на фона на загорялата кожа светлите области наподобяват още по-голи, което кара него да желае да допре бледите следи на врата и гърба ви.

ФЕЕРИЧНИ РОКЛИ

Колкото и да е необичайно многослойните полупрозрачни рокли ентусиазира мъжете не по-малко от тесните рокли. Това е по този начин, тъй като те му разрешават да вижда единствено очертанията на фигурата ви и неговото въображение се развихря - какво се крие под вълнистият плат? В допълнение, леките рокли ви накарат да изглеждате нежна, деликатна и уязвима, а мъжете се усещат като същински бранители.

ОЧИЛА

Ако в учебно заведение момчетата са се подигравали за това, че носите диоптрични очила, то през днешния ден този аксесоар, му споделя за вашата смела страна и ви трансформира в стопанка на неговите мечти.

ПАМУЧНИ ГАЩИЧКИ

Всяка една жена би трябвало да има дантелено долни дрехи в дрешника си. Но дано бъдем почтени, даже и на царя на разкопчаването на комплицираните корсети в един миг ще му стане безинтересно и с неспокойствие ще стартира да раздира бюстието, за което сте похарчили цяло положение. Или подаващите се леко чорапи отдолу под тясната рокля с цепка, към този момент няма толкоз да го развълнуват. За това, от време на време спортното или елементарното памучно долни дрехи наподобяват доста по-секси.

ГОЛЯМ АПЕТИТ

Много мъже са изтощени от дами, които са непрекъснато на диети и се оплакват, че не могат да влязат в обичаните си дънки. Така че, оставете стратегия за намаляване за по-късно, а на ппървите срещи похапвайте това, което ви се яде. Мъжете в действителност се възбуждат от дами с вкус - съгласно тях, това демонстрира, че те са по-издръжлив, колкото и двусмислено да звучи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР