Отдавна сме свикнали с новините за поредните пластични операции на

...
Отдавна сме свикнали с новините за поредните пластични операции на
Коментари Харесай

Без комплекси: 15 звезди, които НЕ са си правили ринопластика и се обичат такива, каквито са

Отдавна сме привикнали с новините за следващите пластични интервенции на звездите, само че има и такива, които са подготвени да одобряват естествената си хубост. Днес ще обърнем внимание точно на тях.

За страдание, намирането на известни персони, които не са възползвали от услугите на пластичната хирургия, е доста по-трудно даже от тези, които са си правили, например… дупетата! Ринопластиката е най-често срещаната и известна от всички пластични интервенции от доста години - съгласно доста обществени изследвания всяко второ момиче е готово да се сбогува с естествения си нос.

Ето за какво не е изненадващо, че съвсем всяка холивудска звезда се обръща към еластичен хирург и съвсем всички са трансформирали формата на носа си. Но има и такива, които са удовлетворени от огромните си, с гърбица или даже „ картофени “ носове. Гледайки тези известни дами, разбираме, че хубостта не е в общоприетите идеални пропорции, а в способността да се визиите добре.

Например, Ума Търман в никакъв случай не е желала да трансформира формата на носа си, а доста почитатели обичат известната певица Барбра Стрейзънд точно поради заряда, който носи.

А Анна Кендрик има прекомерно стеснен и изострен нос. Въпреки това, такава характерност, дружно с тънки, като че ли стиснати устни и „ изражение на лицето вид кучка “, отличават звездата от „ Перфектният темп “ от колежките ѝ.

Както знаем, стандартите за хубост са непрекъсната тематика на разногласия. Но в последно време се появяват от ден на ден дами, които се пробват да потвърдят на обществото, че естествеността е ключът към характерността и уникалността. Излишните килограми не им пречат да завладеят стилните сцени, а стриите на гърдите след раждане се появят на страниците на лъскавите списания.

Вижте в галерията ни кои звездни дами същински харесват естествената си хубост:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР