Отдавна се знае, че циклите на луната влияе на женското

...
Отдавна се знае, че циклите на луната влияе на женското
Коментари Харесай

Луната, секса и жените - какво е общото?

Отдавна се знае, че циклите на луната въздейства на женското тяло по доста способи - настроения, месечен цикъл, предпочитание за избрани храни... Но дали въздейства на желанието и секса? jenatadnes.com дава оговор на този въпрос.
Прочетете още
В астрологията Луната е главната женска планета, заради което тя оказва голямо въздействие върху настроението и навиците ни. Може би мнозина от вас са почувствали ненадейно възходящо полово предпочитание или, назад, моменти, в които желаете да се пандизите в себе си, да се отдръпнете и самата мисъл за непосредственост ви нервира.

Причината за това е, че настроението на една жена е като Луната – всеки ден е друг. Положението е същото и със половите чувства: те порастват и понижават. Въпреки това, заслужава да се означи, че Луната няма директна връзка със секса, а визира прочувствения ни декор, който от своя страна може да засегне половото предпочитание.

Мъжкият принцип, в противен случай, е обвързван със Слънцето и е по-близък във връзка с държанието му. То е по-стабилно, разсънва се всяка заран и просто свети, не зависи от нищо.

Как Луната визира тялото на дамата?

Женското положение е директно подвластно от Луната, тъй като нашият менструален цикъл е обвързван с нея. Средно той продължава толкоз време, колкото е нужно на небесното тяло да направи цялостно завъртане към Земята, т.е. 28 дни.

През този цикъл положението на една жена може трагично да се трансформира. Възникващото понякога отвращение за интимна непосредственост или, назад, буйно предпочитание – не са лекомислени прищевки. Причината и за двете са точно естествените лунни ритми. Разбира се, разнообразни психически контузии също могат да доведат до отвращение за секс и това няма нищо общо с Луната, аргументите са по-дълбоки.

Възможно ли е да се изчислят удобните дни за фамилиарност?

Съществува мнение, че половата сила на дамата зависи директно от етапа, в която е сега Луната. Лунният месец стартира с новолуние, последвана от възходяща луна, пълнолуние и най-после от намаляваща луна. Дeнонощията на новолунието и пълнолунието са най-нестабилни в прочувствено отношение. Много специалисти споделят, че по време на растяща Луна сексуалността на дамите стартира да се усилва и доближава своя най-много до пълнолуние.

Смята се, че тези, чийто цикъл съответстват с лунния цикъл (28 дни), елементарно ще виждат, че мислите за интимността са леко отслабени по време на новолуние и през идващите пет дни. От 6-ия до 14-ия лунния ден сексуалността стартира да се разсънва по-активно, тъй като една жена, сходно на Луната, се отваря и получава мощ. Върхът на половото привличане се доближава на 17 ден, по време на пълнолуние. Това е денят, в който можете оптимално да се освободите и да изхвърлите насъбраната сила на открито, като я дадете на вашия човек. Ако нямате сътрудник сега, в този ден можете да намерите различен метод да облекчите напрежението. Например, можете да поспортувате или най-малко да потанцувате.

Разбира се, не приемайте всичко това прекомерно персонално. Не мислете, че през първата четвърт от цикъла всички дами в света нямат предпочитание за секс. Тялото на всяка жена е самостоятелно, по тази причина преди всичко, би трябвало да се концентрирайте върху личните си чувства.

Как може да подобрите половия си живот?

Има смисъл да започнете да развивате половия си капацитет, като се опознавате посредством тялото си. Ето и някои рекомендации:

Започнете да следите цикъла си: направете си календар, в който отбелязвайте освен началото и края на менструацията, само че и водете бележки за това по какъв начин се чувствате в обособените дни, в кои от тях изпитвате най-силно полово предпочитание. Тези данни могат да бъдат маркирани и в разнообразни приложения за смарт телефони. Цялата тази информация може да ви бъде потребна. Ако да вземем за пример в границите на една година я събирате, ще можете да анализирате измененията, които настъпват в тялото ви в другите интервали. Така ще се познавате по-добре и ще знаете по кое време да вземем за пример нежеланието ви за интимна непосредственост се дължи на стрес или други психически проблеми. И ще можете да работите за попречване на тези стресови епизоди.

Наблюдавайте положението си по време на новолуние и пълнолуние. Как се чувствате в тези дни: желаете да капризничите и да не вършиме нищо, или назад, половото предпочитание се усилва?

Научете се да възстановявате естествения си хормонален баланс, тъй като той е доста значим за цялостното положение на дамата. Опитайте се да не употребявате химически контрацептиви. Подхождайте сложно към възобновяване на тялото си, тъй като неналичието на полово предпочитание има директна връзка с прочувственото прегаряне.

Можете да подобрите половия си живот, откакто се научите да слушате своето вътрешно положение и умишлено да го управлявате. Започнете да изучавате тялото си в разнообразни лунни дни и скоро ще забележите по какъв начин се трансформира вашето съзнание. Не забравяйте, че всяка жена е неповторима по собствен личен метод и с цел да може сексуалността и интимните взаимоотношения постоянно да са на равнище, би трябвало да се научите да се отдавате на чувствата си, а това е допустимо единствено посредством опознаване на особеностите на вашето тяло, хормонален декор, чувствителни зони и положение в разнообразни интервали.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР