Отдавна съм спрял да коментирал нелепите твърдения на политически партии.

...
Отдавна съм спрял да коментирал нелепите твърдения на политически партии.
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Конгресът на БСП няма да сменя председателя

" Отдавна съм спрял да коментирал нелепите изказвания на политически партии. Тази история с оръжията би трябвало един път вечно да завърши и да е ясно, че всички гръмки изказвания от последните дни имат една единствена цел - да приказват на избран електорат и да извършват предизборни поръчки. Доказа се неведнъж и беше доказано от всички представители по тематиката, че няма нито един документ, който да демонстрира, че България е изнасяла оръжие с последна дестинация Украйна. Всичко останало са спекулации, агитация и опит някои хора да се потвърждават пред избрани среди. " Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия и депутат от левицата Атанас Зафиров в ефира на " Евронюз ".
" Ако се потвърди, че Кирил Петков е изнасял оръжие по някакъв метод зад тила на госпожа Нинова, която беше вицепремиер и министър на стопанската система по това време, това значи, че те съзнателно са нарушавали закона ", сподели той и посочи, че в случай че Политическа партия са взели участие в подобен развой, в този момент би трябвало да понесат всички последици на закона. " В сферата на отговорност на Българска социалистическа партия нарушаване на закона не е имало ", безапелационен е социалистът.
По думите на Зафиров в цялата история вземат участие доста институции и служби, и в случай че тези изказвания са правилни, значи, че те също би трябвало да са забъркани в тази конспирации. " Тази тематика беше повдигната сега, в който стана ясно, че влизаме в предизборна обстановка и всеки стартира да прави агитация на гърба на другия. В случая е ясно, че целта е Българска социалистическа партия. Видно желанието е да бъде ударена партията, само че няма да им се получи ", безапелационен бе той.
По отношение на правосъдната промяна Атанас Зафиров счита, че се е посочило болшинство и темперамент. " Това беше един добър и верен ход, който сподели, че има консенсуси в партиите и обществото от потребността за въвеждане на такива механизми ", съобщи той и посочи, че измененията в правосъдната власт са признати единствено на първо четене, само че в обсъжданите законопроекти има оферти, които са на ръба на Конституцията и по тази причина не трябва да се бърза.
Относно рецензиите на Сергей Станишев от последната седмица социалистът уточни, че тъкмо той не би трябвало да дава оценки на партията, тъй като е един от хората, които носят виновност. " Предстои ни конгрес, на който ще можем да си кажем всички неща. В дневния ред не попада промяна на ръководителя, това сега не вълнува българските социалисти ", сподели още той.
Във връзка с идните избори Зафиров изясни, че Българска социалистическа партия постоянно е играла за победа. " На тези избори отиваме със самочувствие и с вяра за отличен резултат и положително показване ", означи той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР