Отдавна не се ядосваме на дъждовните уикенди, какъвто се очертава

...
Отдавна не се ядосваме на дъждовните уикенди, какъвто се очертава
Коментари Харесай

3 книги за уикенда

Отдавна не се ядосваме на дъждовните уикенди, какъвто се обрисува да е идният. Защото те ни дават опция да се отдадем на обичаните си нови заглавия. А тази седмица сме подбрали продължения на няколко любопитни книги.
 Снимка 530839

" Най-правилното нещо "

Саманта Йънг бързо се трансформира в един от най-продаваните създатели на New York Times с поредицата " Хартуел ". Тази също се развива в дребното градче и споделя за Емъри, която идва в Хартуел преди девет години и отваря книжарница. Дистанцираността й обаче не съумява да й сътвори доста другарства, по тази причина пък притегля Джак Девлин. Младият мъж обаче носи ужасна фамилна загадка, която може да нарани всеки, на който той държи.

Изд. Orange Books, 17.90 лева
 Снимка 530840

" Диви жокери "

Това е трета част на сборника под съставителството и редакцията на Джордж Р. Р. Мартин. Той събира на едно място някои от актуалните майстори на фантастиката като Едуард Брайънт, Лиан С. Харпър, Джон Милър, Луис Шайнър, Уолтър Симънс и Мелинда М. Снодграс. Всички дружно споделя една история - за жокерния вирус, покосил земята, само че от гледната точка на разнообразни герои.

Изд. Сиела, 20 лева
 Снимка 530838

" Тъмна гора "

Това е дълго чаканата втора част на трилогията " Земното минало " на китайския фантазьор Лиу Цъсин. Тя продължава историята от " Трите тела " и ни трансферира във време, в което хората чакат война с междугалактическа флотилия, отправила се към Земята. Съдбата им ще зависи и от добре познатия ни служител на реда Да Шъ, както и от един влюбен астроном. На български следва да излезе и третата част от поредицата, озаглавена " Безсмъртната гибел ".

Изд. Колибри, 30 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР