Отдавна не бяхме чували нещо ново около Escape from Tarkov,

...
Отдавна не бяхме чували нещо ново около Escape from Tarkov,
Коментари Харесай

Escape from Tarkov с голямо обновление

Отдавна не бяхме чували нещо ново към Escape from Tarkov, само че тази седмица се случи точно това. Battlestate Games разгласиха обновяване 0.8, което носи със себе си напълно нова зона, оръжие и аксесоари, умения и провокации.

Голямата звезда тук без подозрение се назовава Interchange, средищна точка на голям брой автомагистрали, която включва голям мол. Сградата е в действителност внушителна и всичко в нея наподобява изоставено по-скоро, в сравнение с района от останалата част от играта. Виждат се чували с пясък и други фортификационни промени, подсказващи, е молът е бил краткотраен дом на бойци и е бил употребен за военен пост, само че също по този начин и за полева болница. За страдание, прецизират от PCGamesN, тук към момента не могат да се намерят Scav бойци и молът не може да се тества в съответния режим.

По отношение на оръжията, които биват добавени, прави усещането включването на Springfield Armory M1A, 7.62mm бойна пушка, както и „помпа“ – Remington Model 870, автоматизиран револвер „Стечкин“, автомати „Калашников“ от серията 100 и други

Battlestate показват и нов режим, който да работи като въвеждащо в играта управление, както и нови анимации. Заедно с това, студиото прави значим анонс, че стартира да тества нови способи за рендиране и физически системи, които да подкрепят представянето на игровия клиент, добавяйки повече фрагменти в секунда. Може да видите цялостният лист с промени тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР