Отчитаме изключително положителен ефект от въведените мерки. Това съобщи министърът

...
Отчитаме изключително положителен ефект от въведените мерки. Това съобщи министърът
Коментари Харесай

Трети сме по смъртност в ЕС, кукерският фестивал в Перник ще бъде отменен

Отчитаме извънредно позитивен резултат от въведените ограничения . Това заяви министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов на постоянния брифинг на здравните управляващи по отношение на разпространяването на ковид у нас.
. Враца, Русе и Варна са областите с най-висока заболеваемост. Забелязва се наклонност за понижаване на случаите в три области - Кърджали, Разград и Габрово.
 Втората партида от 25 000 ваксини към този момент е в България Втората партида от 25 000 ваксини към този момент е в България
Със аероплан на летище София дойде втората доставка от ваксини на Pfizer/BioNTech за България, съобщи БГНЕС. Втората партида съдър...
Създадена е логистика и организация за доставката и слагането на на Modern a, увери здравният министър. На уеб страницата на здравното министерство ще бъде оповестена подробна информация и график за доставките и имунизацията.
, разгласи доцент Ангел Кунчев. По-рано денем кмета на града е провел среща със здравните управляващи, с цел да обсъдят по какъв начин обичая да се организира, без да се заплашва здравето на обществото.
" Очакваме средата на януари, когато ще отчетем данните от Нова година. Тогава ще са минали и 10 дни от началото на образователната година. Предстои в понеделник среша с просветителния министър, на която детайлно да разгледаме опциите за другите възпитаници ", изясни проф. Ангелов.
На брифинга изненадващо се появи министър председателят Борисов, който пожела здраве за празника и отговори на въпросите, които президентът задочно му зададе през медиите.
 България през 2020 година: Коронавирусът и неуспехът, струващ доста животи България през 2020 година: Коронавирусът и неуспехът, струващ доста животи
На 13 март, 2020 година, се случи нещо безусловно немислимо – България разгласи изключително състояние поради една болест! Немислимото...
" За наслада имаме извънредно способен щаб и ограниченията, които прилагаме, са най-меките и най-щадящи душeвността на хората. А в това време дадоха на голяма част от бизнеса да работи ", акцентира министър-председателят.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР