Отборите на Еспаньол не се победиха, завършвайки при резултат 1:1

...
Отборите на Еспаньол не се победиха, завършвайки при резултат 1:1
Коментари Харесай

Късна драма във Виго, Селта и Еспаньол разделиха по точка

Отборите на Еспаньол не се победиха, завършвайки при резултат 1:1 в дуел от междинния 6-ти кръг в Испания. За Еспаньол прецизен беше Адрия Педроса в 48-та минута, до момента в който Санти Мина възвърне паритета на терена в последната секунда на дуела..

Първата част предложи цялостна доминация от страна на домакините във връзка с основаните положения. В рамките на първия половин час с положителни благоприятни условия се регистрираха Санти Мина и Рафиня Алкантара, само че и двамата не съумяха да преодолеят стража на гостите Диего Лопес.

Към края на полувремето пристигнаха и положения за бранителите Хюго Майо и Нестор Араухо, само че в този случай те дори не съумяха да оцелят вратата на Еспаньол от преференциални позиции.

В началото на втората част домакините от Виго бяха осъдени за своите пропуски. След центриране от десния фланг Джонатан Кайери смъкна топката в наказателното поле на Селта, където Адрия Педроса навлезе от втора позиция и пласира превъзходен завършващ удар за 1:0.

До края на мача Селта се опитваше обезверено да възвърне паритета в резултата и това въпреки всичко се отдаде на тима в 5-та минута на добавеното време. Тогава Хюго Майо съумя да пласира отлично центриране от десния фланг, с цел да може някогашния стрелец на Валенсия Санти Мина да изравни резултата за 1:1.

По този метод двата тима остават в долната половина на класирането. Селта е 15-ти с 6 точки, а Еспаньол заема 18-та позиция със единствено точка по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР