Отборите на Барселона и Гранада игпаят при резултат 0:0 в

...
Отборите на Барселона и Гранада игпаят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Гранада, без голове за момента

Отборите на Барселона и Гранада игпаят при резултат 0:0 в първия мач на новия ментор на "каталунците " Кике Сетиен. Срещата е последна от 20-тия кръг на испанската Ла Лига и на уеб страницата GONG.BG ще проследим всичко най-интересно от срещата. „ Каталунците “ започват срещата на втора позиция с актив от 40 точки, на три от водача Реал Мадрид. Гранада пък са десети с 27.

Първата по-опасна обстановка пристигна в седмата минута, когато Ансу Фати влезе в наказателното поле отдясно и нанесе удар, само че вратарят на гостите Руи Силва съумя да избие.,

В 11-ата минута Лионел Меси подаде на Жорди Алба, който изведе Фати на отлична позиция в наказателното поле, само че младокът загуби равновесие. Все отново той съумя да стреля паднал, само че над гредата.

Две минути по-късно Меси стреля от директен свободен удар от към 25 метра, само че топката мина малко над напречната греда.

Първата среща сред двата отбора през този сезон бе извоювана от Гранада с 2:0.

За домакините в тази среща присъединяване нямат да вземат контузените Френки де Йонг, Усман Дембеле и Луис Суарес. В състава се завръщат вратаря Марк-Андре тер Стеген и Артур.

БАРСЕЛОНА – ГРАНАДА 0:0

Стартови сформира на двата тима:

The first starting 11 of the @QSetien era!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР