Отборите на Верона и Емполи завършиха наравно 1:1 в двубой

...
Отборите на Верона и Емполи завършиха наравно 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Късен гол в 96-та минута попари Верона в битката за оставане в Серия А

Отборите на Верона и Емполи приключиха наедно 1:1 в дуел от предпоследния 37-и кръг на италианската Серия А.

Домакините откриха след към час игра след точната намеса на появилия се от пейката Адолфо Гаич. Верона се виждаше към този момент победител, когато инкасира попадение в шестата минута на добавеното време, а прецизен за гостите бе резервата Петър Стоянович.

Точката не разреши на веронци да запишат извънредно значима победа в битката за оцеляване и да изплуват от зоната на изпадащите. След тежкото домакинско проваляне на Специя през вчерашния ден от Торино с 0:4, двата отбора са с еднакъв брой точки - по 31, като Специя е над рисковата зона поради по-добрите си индикатори в директните мачове, макар че има четири гола по-слаба голова разлика. Емполи е от дълго време избавен и е 14-и с 43 пункта.

В последния кръг от сезона и Верона, и Специя имат тежки гостувания - Верона на Милан, до момента в който Специя пътува до столицата за среща с Рома. 16-ият Лече е с 33 пункта, само че има и мач в запас, в който може да си подсигурява спасението против Монца на Валентин Антов. За Емполи акцията завършва с домакинство на Лацио.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР