Отборите на Славия и Монтана завършиха 1:1 в първия им

...
Отборите на Славия и Монтана завършиха 1:1 в първия им
Коментари Харесай

Славия и Монтана с реми на Овча купел

Отборите на Славия и Монтана приключиха 1:1 в първия им плейофен мач от първа футболна лига на стадиона в столичния квартал Овча купел. Двата отбора са във втората група на втората осмица и се борят за оцеляване в елита. В нея са още Ботев (Враца) и Етър, като врачани по-рано през днешния ден победиха с 2:0. По правилник първият тим в групата се избавя непосредствено, вторият играе бараж с третия от Втора лига, а последните два изпадат. В момента водач е Ботев (Враца) с 25 точки, Славия има 24, Етър е с 22, а Монтана с 21. В четвъртък (6 май) са идващите два мача от групата: Монтана - Етър (от 17:30 часа) и Славия - Ботев (Вр) (от 19:45 часа).

Мачът на стадиона в " Овча купел " започва неприятно за " белите ". Капитанът Андреа Христов си вкара автогол в 10-ата минута, засичайки топката в неверната врата след центриране на Toни Тасев, който беше най-активният в състава на гостите, водени от Атанас Атанасов-Орела. 

В добавеното време на първата част Георги Вълчев изравни. Той засече от въздуха центриране на Михаил Александров, топката тупна, а Благой Макенджиев намерения, че ще излезе в навън, само че тя се отби в дясната му греда и влетя в мрежата му - 1:1. 
След почивката гостите от Монтана имаха няколко голови обстановки, само че с отличните си намеси младият вратар на Славия Светослав Вуцов избави отбора си от проваляне.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР