Отборите на Севиля и Виляреал направиха страхотен мач от 32-ия

...
Отборите на Севиля и Виляреал направиха страхотен мач от 32-ия
Коментари Харесай

Луд мач с 4 гола на Санчес Писхуан

Отборите на Севиля и Виляреал направиха страховит мач от 32-ия кръг на Примера, приключил 2:2. Дуелът беше конфликт за място в Лига Европа, като севилци не съумяха да изпреварят “подводницата” в разногласието за шестата позиция. Валенсианци имаха преднина от две попадения и човек повече в средата на второто полувреме, само че в края не устояха и получиха късни голове. Освен четирите попадения феновете на “Рамон Санчес Писхуан” видяха два червени картона и изпусната дузпа.

В 16-ата минута сантиметри не доближиха на Сандро Рамирес да засече топката след рисково центриране. В 36-ата гостите от “Естадио де ла Серамика” откриха резултата с първото си положително състояние. Саму Кастийехо центрира и Даниел Раба матира Давид Сория при удар с глава на втора греда - 0:1. Само минута по-късно домакините претендираха за дузпа. Евер Банега падна в наказателното поле, а съдията реши, че това не е дузпа.

В 61-ата отборът на Винченцо Монтела остана с човек по-малко след червен картон на Висам Бен Йедер. Нападателят получи жълт картон за плевел митинг, а секунди по-късно беше изпъден, защото ръкопляскаше иронично на съдията. В 68-ата като че ли “жълтите” взеха решение всичко с второ попадение. След скоростна контра Раба асистира на Карлос Бака, който осъществя самичък против вратаря. В 75-ата интригата като че ли щеше да се завърне с цялостна мощ. Нолито стреля, Хауме Коста игра с ръка и реферът назначи дузпа и червен картон за бранителя. Серхио Асенхо обаче парира при шута от бялата точка на Нолито.

В 78-ата “бяло-червените” въпреки всичко понижиха резултата. Нолито се реваншира с гол, откакто топката рикошира в Клемент Ленгле. В 82-ата “Рамон Санчес Писхуан” се зарадва на зрелищен изравнителен гол. Стеван Нзонзи шутира от 27 метра и оплете топката до дясната греда на Асенхо - 2:2. До края резултатът се резервира.

Седмото място също подсигурява на Севиля присъединяване в Лига Европа. Ако андалусците завоюват Купата на краля във финала против Барселона, те автоматизирано ще се класират на интернационална сцена. Ако изгубят, седмият в Испания ще играе зад граница. Примера дивисион 32 кръг, събота 14 април  Севиля 14:00краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР