Отборите на Севиля и Барселона излизат един срещу друг във

...
Отборите на Севиля и Барселона излизат един срещу друг във
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Севиля и Барса решават Купата на краля

Отборите на Севиля и Барселона излизат един против различен във финала за Купата на краля в Испания. Мачът се играе на стадиона на Атлетико Мадрид „ Уанда Метрополитано “.

Барселона може да завоюва трофея за 30 път в своята история и за четвърти следващ път. През този уикенд „ каталунците “ на процедура могат да завоюват цели два трофея. Освен Купата на краля, на следващия ден Барса може да бъде провъзгласен и за първенец на Испания и то без да играе.

Това може да се случи, в случай че Атлетико Мадрид не успее да победи Реал Бетис.

--

Барселона стартира по-добре мача в Мадрид, като в първите минути несъмнено диктуваше темпото, само че без да основава рискове пред вратата на Севиля. Само няколко минути след първия съдийски сигнал пристигна и първата противоречива обстановка в срещата. Луис Суарес бе изведен зад защитата на Севиля, само че основният рефер спря играта, отсъждайки засада. На телевизионните повторения обаче се видя, че уругваецът е бил в чиста позиция.

В 9-ата минута пристигна и първият прецизен удар в срещата. Лионел Меси застана зад топката при директен свободен удар, само че техничният му изстрел бе избавен с опитност от Давид Сория, който мазета в корнер.

СЕВИЛЯ – БАРСЕЛОНА 0:0
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР