Отборите на Садово и Хасково 1957 завършиха наравно 0:0 в

...
Отборите на Садово и Хасково 1957 завършиха наравно 0:0 в
Коментари Харесай

Садово и Хасково поделиха точките

Отборите на Садово и Хасково 1957 приключиха наедно 0:0 в среща от 7-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Двата отбора започнаха много надъхано и бяха подготвени за борба, която се организира много правилно, а конфликтите бяха в границите на допустимото за футболен мач. И двата тима не можеха да разчитат на съществени футболисти.

Най-сериозно се усещаше неналичието на Андрей Атанасов за гостите, а за домакините на Георги Христозов, Светльо Асенов, Стоян Грънчарски и Георги Ставрев. Като цяло мачът не се различаваше изключително доста от този, игран на баража в Карлово. Играчите на Хасково 1957 владееха повече топката и комбинираха по-добре между тях, изключително през първото полувреме, а футболистите на Садово създаваха епизодични офанзиви, които обаче бяха по-опасни.

През първото полувреме гол на Хасково бе анулиран поради засада. През второто полувреме Садово се подвигна на взлом и се заредиха офанзиви към вратата на Хасково 1957, като отлични благоприятни условия имаха Емо Аргиров, Георги Бъчваров, Петьо Димитров. Никола Николов тресна гредата непосредствено от корнер, само че до края на мача гол не падна. Така двата тима си поделиха по една точка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР