Отборите на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив излизат един срещу

...
Отборите на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив излизат един срещу
Коментари Харесай

Време е за голямото дерби на Пловдив

Отборите на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив излизат един против различен в дербито на града. Сблъсъкът от 9-ия кръг на efbet Лига е през днешния ден от 16:15 часа и може да го наблюдавате онлайн в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим всичко протичащо се на „ Лаута” минута по минута.

Тимът на Ботев влиза в дербито като водач в подреждането, до момента в който „ смърфовете” се намират на едвам единадесето място.

Един от твърдите титуляри в Локомотив Пловдив от началото на сезона Милош Петрович е получил травма по време на подготовка и това е единственият кадрови проблем за треньорския щаб преди днешното дерби.

Той е почувствал болки в региона на прасеца, като евентуално се касае за мускулно разтежение. Лекарят на клуба доктор Константин Павлов прави всичко допустимо да вдигне сърцатия защитник за срещата, само че неговото присъединяване до последно ще бъде под въпрос. Петрович, който това лято се върна на „ Лаута “ след къс интервал в гръцкия Ксанти, пропусна дуела с Родопа за купата поради наказване.

Той е водачът в защитата, откакто през лятото си потегли Диниш Алмейда, а новите Артур Крачун и Алексий Биков не могат да се впишат сполучливо в схемата на Александър Тунчев. Молдовецът даже бе оставен отвън групата за гостуването в Смолян, откакто позволи много неточности против Царско село в последния кръг от шампионата.

Ако Петрович не е на линия обаче, точно Крачун евентуално ще започва в сърцето на отбраната. Много малко евентуално е като един от тримата още веднъж да бъде употребен и Конър Руан, написа „ Мач телеграф”.

Известна алтернатива има и за вратарския пост в състава на „ черно-белите “. Опитният Илко Пиргов остана на пейката в последните две срещи за сметка на Лукас Редер, който пък се регистрира с две сухи мрежи при успехите против Царско село и Родопа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР