Отборите на Ливърпул, Ювентус и Интер следят ситуацията с нападателя

...
Отборите на Ливърпул, Ювентус и Интер следят ситуацията с нападателя
Коментари Харесай

Ливърпул, Интер и Юве влизат в битка за Жоао Феликс

Отборите на Ливърпул, Ювентус и Интер наблюдават обстановката с нападателя на Атлетико Мадрид Жоао Феликс и може да се опитат да го привлекат през януарския трансферен прозорец, оповестява „ Fichajes “.

„ Дюшекчиите “ похарчиха 113 милиона паунда, с цел да закупят Феликс от Бенфика през 2019 година. 21-годишният португалски национал редува мощни и неуверени изяви, което може да го подтикне да потърси нов кей за себе си.

Според „ Fichajes “ Феликс обмисля да напусне Атлетико, само че единствено чартърен. Изданието отбелязва, че италианския първенец Интер и Ювентус са двата съществени любимеца за неговия автограф, само че и Ливърпул има интерес към нападателя.

Информацията гласи още, че мърсисайдци е малко евентуално да се съгласят на заем, в случай че няма опция за неговото откупуване, защото клубът няма да има изгода от това развива състезател на различен тим.

Португалският гений обаче няма да излезе на ниска цена. Смята се, че заинтригуваните клубове ще би трябвало да се бръкнат с към 80 милиона евро за услугите му. Той има контракт с Атлетлико до лятото на 2026 година.

Joao Félix podría terminar saliendo del Atlético de Madrid en el mercado invernal
— Fichajes.net (@fichajesnet)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР