Отборите на Ливърпул и Челси завършиха наравно 0:0 в среща

...
Отборите на Ливърпул и Челси завършиха наравно 0:0 в среща
Коментари Харесай

Ливърпул - Челси 0:0: Юрген Клоп записа мач №1000 в треньорската си кариера

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Отборите на Ливърпул и Челси приключиха наедно 0:0 в среща от 21-ия кръг на британската Висша лига. Това бе мач номер 1000 на Юрген Клоп в треньорската му кариера. 411 от тях са отпред на Ливърпул.

Още в 3-ата минута Челси излезе напред в резултата. Тиаго Силва стреля в гредата след центриране от корнер на Конър Галахър. Топката попадна в краката на Кай Хаверц, който пък я прати в мрежата зад Алисон. Попадението обаче бе анулирано поради засада на Хаверц. 

В 32-ата минута Беноа Бадиашил бе покрай дебютния си гол с екипа на Челси. Младежът отигра топката с глава, откакто бе открит на далечната греда. Алисон обаче сподели невероятна реакция, с цел да отбие изстрела му и да резервира нулевото тъждество.

Новото попълнение на Челси - Михайло Мудрик, се появи в игра за лондончани в 55-ата минута. Десет по-късно украинският гений съумя да размине двама футболиста на Ливърпул и бе покрай това да осъществя, само че топката му избяга и той трябваше да стреля от сложен ъгъл, пращайки кълбото настрана от вратата.

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР