Отборите на Левски, ЦСКА и Локомотив Пловдив научиха имената на

...
Отборите на Левски, ЦСКА и Локомотив Пловдив научиха имената на
Коментари Харесай

Приемлив жребий за българските отбори в третия кръг на Лига Европа

Отборите на Левски, ЦСКА и Локомотив Пловдив научиха имената на възможните си противници в третия квалификационен кръг на Лига Европа, които ще срещнат в случай че съумеят да преодолеят втория стадий на конкуренцията.

И трите отбора заобиколиха най-тежките евентуални съперници, като “сините ” ще срещнат белгийския Гент или румънския Виторул, в случай че съумеят да преодолеят АЕК Ларнака във втория кръг. При триумф над Осиек, ЦСКА ще се изправи против Будучност (Черна Гора) или Зоря Луганск (Украйна), до момента в който носителят на Купата на България Локомотив Пловдив ще играе с френския Страсбург или израелския Макаби Хайфа, в случай че се оправи със Спартак Търнава. Мачовете от третия квалификационен кръг са на 8 и 15 август, като и трите български отбора ще бъдат домакини в първата среща, в случай че стигнат до тази фаза.

По-опасни противници дебнеха в жребия и трите родни представители, като Левски можеше да срещне британския Уулвърхемптън или полския Легия Варшава, евентуални противници на ЦСКА бяха Спарта Прага, Еспаньол и АЕК Атина, а Брага и Спартак Москва бяха измежду възможните съперници на Локомотив.

По-рано през днешния ден стана ясно, че българският първенец Лудогорец ще срещне Копенхаген (Дания) или Ню Сейнтс (Уелс) в третия кръг на Лига Европа, в случай че се оправи с исландския Валур. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР