Отборите на Англия и Франция излизат един срещу друг четвъртфинален

...
Отборите на Англия и Франция излизат един срещу друг четвъртфинален
Коментари Харесай

Англия и Франция обещават епичен сблъсък в Катар

Отборите на Англия и Франция излизат един против различен четвъртфинален вубой от Мондиал 2022. Мегасблъсъкът сред „ трите лъва ” и „ петлите ” е през днешния ден от 21:00 часа и може да го наблюдавате НА ЖИВО с КАРТИНА в Gong.bg.

Двубоят на стадион „ Ал Бейт ” в Ал Кор ще бъде управителен от Уилтон Сампайо.

Победителят от днешния мач ще срещне на полуфиналите в шампионата спечелилия от другата двойка в този поток – Мароко – Португалия.

На осминафиналите и двата отбора реализираха солидни победи. Англия се наложи с 3:0 над Сенегал, до момента в който тимът на Дидие Дешан с лекост преодоля Полша след триумф с 3:1. Безпорно огромният кос за французите се споделя Килиан Мбапе, който е в отлична форма. Оливие Жиру също е на висота, като в предишния мач нападателят се трансформира в изпълнител номер 1 в историята на Франция.

Добрата вест за селекционера на Англия – Гарет Саутгейт, е завръщането в групата на крилото Раийм Стърлинг. Той бе в Лондон през последните няколко дни поради фамилни проблеми, само че от през вчерашния ден е в Катар и даже води занятие с главната група. Не е изключено Стърлинг да вземе присъединяване в срещата, макар че има единствено една подготовка.

Мнението на Гарет Саутгейт:

“Тази група играчи са същински тим. Те са доста близки, към този момент имат доста опит дружно. По-възрастните играчи дефинират стандартите и разрешават на младите играчи да влязат и да се открият обществено, разрешават им да изразят себе си. Говорих в резюме с Рахийм на тренировката и би трябвало да се свържа с него по-късно. Страхотно е, че той се върна при нас. Той искаше да тренира през днешния ден, по тази причина му дадохме по-лека сесия поради дългия полет към Катар. Той ще взе участие на следващия ден, само че под каква форма - занапред ще решим. Трудно е да се каже какво е неговото равнище, той не е бил на терена с нас от събота, тъй че ще би трябвало да преценим това. Но той е в действителност значим състезател за нас. Винаги сме желали Кайл да бъде подготвен и да участва на турнира. Кайл е подготвен. Играем против Франция, приказен тим. Наясно сме с всичките им атакуващи играчи и сме наясно с качеството на целия тим "

Имаме доста надарени млади играчи! Джуд имаше незабравим шампионат за толкоз млад състезател. Само Фил Фоудън и Конър Галахър са с нас от тима до 17 години, спечелил Световното състезание, само че съм сигурен, че ще има още в бъдеще. Сигурен съм, че фокусът ще бъде върху Килиан и Хари, само че Оливие Жиру е френският рекордьор по голове, а Антоан Гризман също е страховит състезател. "

Мнението на Дидие Дешан:

„ Играчите са спокойни и по този начин е през цялото време на шампионата. Максимално фокусирани сме във всеки мач и в този момент сме на 1/4-финал. Няма смисъл да се стресираме и да се подлагам на напрежение. Целта е да стигнем до полуфиналите.

Темпото постоянно е един от основните фактори за един мач. Когато скоростта е висока, съперникът има по-малко време да се провежда. Можете да спрете доста неща, само че е доста мъчно да спрете някой, който е доста бърз, изключително при преходите. Отборът на Англия е доста мощен в това отношение и отбелязва доста голове след бързи контраатаки. Те също имат доста механически благоприятни условия и са рискови при статични обстановки. Не е инцидентно, че се изправят против нас на 1/4-финалите.

Англия ще се приготви за Килиан, само че той постоянно е в позиция да направи разлика. Имаме и други играчи, на които да разчитаме, само че Килиан си е Килиан и постоянно може да направи разликата. Този тим на Англия няма никакви недостатъци. В последна сметка обаче постоянно би трябвало да се опиташ да откриеш области, в които смяташ, че можеш да атакуваш своите противници.

Харесвам доста Гарет Саутгейт. Срещали сме се и сме разговаряли няколко пъти. Той имаше дълга и забележителна кариера като футболист и е доста добър треньор. Той даде опция на Англия да реализира някои доста положителни резултати в последните години. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР