Отборът на Манчестър Юнайтед успя да изкове минимален, много много

...
Отборът на Манчестър Юнайтед успя да изкове минимален, много много
Коментари Харесай

Колеблив Юнайтед изстрада първа победа с Рангник край тъчлинията

Отборът на Манчестър Юнайтед съумя да изкове най-малък, доста много скъп триумф против Кристъл Палас, надделявайки с резултат 1:0 в дуел от 15-ия кръг на британската Висша лига. Фред откри резултата в 78-та минута, като неговото ювелирно осъществяване се оказа задоволително за Ралф Рангник да дебютира с три точки отпред на "червените дяволи.

Домакините започнаха интензивно и в 4-а минута Алекс Телеш насочи удар отдалеко, който обаче мина настрана. Секунди по-късно Роналдо беше изпреварен в наказателното поле. В 9-та минута Уилфред Заха се регистрира с първи прецизен изстрел за гостите, само че Де Хеа нямаше проблеми.

"Червените " дяволи бяха доста доминантни във връзка с владеенето на топката в тези минути и в 18-а минута Кристиано Роналдо беше изведен на стрелкова позиция, преди шутът му да бъде блокиран.

В 24-ата минута Фред имаше отлична опция да открие, само че топката отиде в главата на Томкинс. Секунди по-късно Роналдо смъкна с глава за Бруно Фернандеш. Неговият удар не бе задоволително акуратен и вратарят на гостите го отрази.

Положенията постепено понижиха пред двете порти, а секунди преди края на полувремето Диого Дало насочи мощен, само че неакуратен удар в посока вратата на "орлите ".

В началото на втората част гостите започнаха да стават все по-смели в дейностите си и в 56-та минута Шейку Кояте стреля рисково с глава, само че шутът му беше отклонен в ъглов удар. В 64-та минута Конър Галахър опита удар отдалеко, само че безпределно неакуратен.

В 68-та минута домакините получиха късмет да стрелят от директен свободен удар, а Алек Телеш нацели горната греда на вратата на Висенте Гуйта. В 75-та минута пристигна и най-чистото състояние в мача. След ъглов удар Марк Гуей смъкна топката за Жордан Аю на задната греда, където стрелецът някак пропусна от броени метри.

"Червените дяволи " стигнаха до по този начин стремежи гол в 78-ата минута и той пристигна от непредвиден източник. Великолепно осъществяване на Фред даде преднина на Ман Юнайтед. Той получи топката от Грийнууд прелестно завъртя топката към горния десен ъгъл на Гуита.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – КРИСТЪЛ ПАЛАС 1:0

1:0 - Фред (78)

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР