Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца“ при ОД

...
Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца“ при ОД
Коментари Харесай

Врачанските полицаи са най-добри в стрелбата с пистолет

Отборът по пукотевица на Семеен кодекс „ Спартак – Враца “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Враца взе присъединяване в Републикански шампионат по пукотевица „ Освобождение “. Турнирът се организира от 28.02.2018г. до 02.03.2018г за седми следващ път в Бургас и се провежда от Спорна Асоциация на Министерство на вътрешните работи и ОДМВР-Бургас в чест на националния празник на страната 3- ти март със съдействието на Община Бургас и Областния шеф на област Бургас. В шампионата взеха присъединяване 17 тима и общо 94 състезатели.
Врачанските стрелци затвърждават мястото си измежду най-хубавите в полицейската пукотевица с револвер. Мъжкият тим в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов завоюва първото място и взе най- красивия от кристалните плакети, обезпечени от уредниците – ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас. Женският тим в състав Катя Василева и Ани Цанова останаха на секунди от призовата тройка- на четвърто място. Така в комплексното отборно класиране врачани безапелационно завоюваха първото място.
В самостоятелната конкуренция врачани регистрираха пето място при дамите на Катя Василева и пето и шесто място при мъжете надлежно на Ивайло Флоров и Николай Милушев.
На нашите стрелци следва присъединяване в тунира „ Величко Величков “ в Плевен при започване на април, а женският тим ще вземе присъединяване в шампионата „ 8-ми март “ на 06 и 07.03.2018 година в София, който е проведен от Главна Дирекция Национална Полиция и за присъединяване са поканени състезатели – дами от Министерство на вътрешните работи, НСО, МО и други охранителни структури.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР