Отборът от националната баскетболна асоциация Бостън продължи договора на Ал

...
Отборът от националната баскетболна асоциация Бостън продължи договора на Ал
Коментари Харесай

Бостън продължи договора на Хорфорд

Отборът от националната баскетболна асоциация Бостън продължи контракта на Ал Хорфорд за още два сезона. Контрактът е на обща стойност 20 милиона $, заяви АП.

36-годишният деец от Доминиканската република стартира втория сезон от втория си интервал в състава на " Келтите ", откакто преди този момент игра за отбора от 2016 до 2019 година.

" Бостън се трансформира в дом за мен и фамилията ми. Аз и съотборниците ми ще продължим да се борим за спечелването на 18-ата купа за Бостън ", разяснява нападателят. 
     
В предходната акция Хорфорд беше с основна роля за класирането на отбора на финала за трофея в лигата за първи път след 2010 година.

" Ал е доста значима фигура в вашия състав. Той има изключителна качества и има умеенето да заразява с възторг всички към себе си. Той е предан експерт и всекидневен образец по какъв начин би трябвало да се работи, с цел да се печелят огромните мачове в НБА ", съобщи президентът на клуба по баскетболните интервенции Брад Стивънс.

Хорфорд, петкратен участник в Мача на звездите, има 968 мача за 16 сезона в лигата със междинни индикатори от 13,6 точки, 8,1 битки, 3,3 асистенции и 51,5 % сполучлива пукотевица от полето. Той е един от едвам четиримата настоящи баскетболисти с най-малко 13000 точки, 7500 битки и 3000 асистенции в НБА.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР