Отборът на Беневенто успя да спре шампиона Ювентус в мач

...
Отборът на Беневенто успя да спре шампиона Ювентус в мач
Коментари Харесай

Ювентус можеше да разгорми, но си тръгна разочарован от Беневенто

Отборът на Беневенто съумя да спре първенеца Ювентус в мач от 9-ия кръг на италианската Серия А. Срещата приключи наедно при резултат 1:1 , като Алваро Мората откри резултата в 21-ата, а в добавеното време на първата част Гаетано Летиция донесе точката за домакините.

FT | ⏱ | Full-time at the Ciro Vigorito.
— JuventusFC (@juventusfcen)
Срещата с напън на домакините, които демонстрираха добра заостреност в офанзивите си и на няколко пъти стигнаха до обстановки пред Войчех Шчесни. При едно центриране Хуан Куадрадо замалко да си вкара автогол, откакто опита да върне с гърди за своя вратар, който обаче не беше на своята голлиния, само че съумя да се върне в точния момент, с цел да улови.

В 10-ата минута играта бе спряна, с цел да бъде оказана респект към напусналия този свят Диего Марадона.

Minute 10.
— JuventusFC (@juventusfcen)
В 13-ата минута Джанлука Лападула съумя да зачесе с глава топката след центриране от ъглов удар, само че стреля над вратата.

Ювентус обаче се съвзе и потегли в нападание и с първия си прецизен удар откри резултата в 21-ата минута. Федерико Киеза насочи брилянтен пас от над 50 метра, който изведе Алваро Мората отляво в наказателното поле. Нападателят овладя добре, освободи си място за пукотевица и откри далечния ъгъл на вратаря Лоренцо Монтипо - 0:1.

♈️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР