Отборът на Vitality по League of Legends ще претърпи куп

...
Отборът на Vitality по League of Legends ще претърпи куп
Коментари Харесай

Още промени очакват Team Vitality на път към новия сезон

Отборът на Vitality по League of Legends ще претърпи куп промени, излиза наяве от изявленията на няколко играчи от отбора, които афишират, че ще търсят нов дом за идващия сезон. Новините за бъдещите смени идват след плачевно слаб сезон за " пчеличките ", в който те не съумяха да се класират за плейофите макар елитния си състав.

Въпреки задачите, които, поглеждайки мощния състав не се разграничават от спечелването на шампионска купа в Европа, и най-малко устойчиво показване на Worlds, клубът завърши сезона в долната половина на шампионата.

Трима от играчите на Vitality в лицата на джънглъра Ким " Haru " Мин-Сонг, съпорта Лаброс " Labrov " Папуцакис и аварийния джънглър Оскар " Selfmade " Бодерек, към този момент са оповестили, че търсят нов тим за следващата година.

Това значи, че в основата на редиците на " пчеличките " ще се причисли и младият авариен джънгъл Жо " Bo " Ян-Бо. Въпреки че китаецът е още некомпетентен, той ще би трябвало да играе паралелно до митове като Perkz, Carzzy и Alphari, които във всеки случай остават във френската организация.

Йоан Иванов

Снимка: Riot Games
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР