Отборът на училище Свети Седмочисленици грабна купата на кмета на

...
Отборът на училище Свети Седмочисленици грабна купата на кмета на
Коментари Харесай

СУ „Св. Седмочисленици” с купата на кмета на „Тракия”

Отборът на учебно заведение „ Свети Седмочисленици ” сграбчи купата на кмета на „ Тракия ” Костадин Димитров във възрастовата група 5-ти/6-ти клас. Това стана в третото издание на футболния шампионат, който се проведe на игрището на състезателен комплекс „ Арена ”.

Началото на надпреварата даде най-успешният ни интернационален футболен рефер Атанас Узунов. Той поздрави участниците и им пожела здраве, триумфи в учебното заведение и спорта.

След оспорвани срещи, съдийствани от Георги Стоянов, първото място завоюва отборът на СУ „ Свети Седмочисленици ”, среброто отиде при тима на СУ „ Черноризец Храбър ”, а бронза си поделиха футболистите на СУ „ Софроний Врачански ” и СУ „ Димитър Матевски ”.

Купите и медалите на участниците връчиха живата легенда на българския футбол Петър Зетхински и заместник-кметът на „ Тракия ” Пенчо Малинов.

„ Виждам у вас огромен капацитет и в случай че се учите и спортувате упорити, може да бъдете новите попълнения на българските тимове. Пожелавам ви да побеждавате както във футбола, по този начин и в живота ”, пожела на състезателите Петър Зехтински.

„ Спортът възпитава в дисциплинираност, екипност, отговорност, почитание. Поздравявам ви за спортменската игра и уменията, които показахте ”, съобщи заместник-кметът Малинов и благодари на спомоществувателите, на Местната комисия за битка с противообществените прояви в регион „ Тракия ” и Емил Митев от комплекс „ Арена ”.

И тази седмица родителите се състезаваха за най-вече тройки, осъществени на баскетболния панер, а спечелилите получават пейки за почивка пред блоковете, в които живеят.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР