Отборът на ЦСКА-София подсили редиците си с нидерландския полузащитник Върнан

...
Отборът на ЦСКА-София подсили редиците си с нидерландския полузащитник Върнан
Коментари Харесай

Oфициално: Върнан Анита подписа с ЦСКА-София

Отборът на ЦСКА-София укрепи редиците си с нидерландския полузащитник Върнан Анита. Халфът мина сполучливо медицински прегледи и подписа контракт до края на сезона, след което при взаимно единодушие на страните контрактът може да бъде продължен.

Анита идва с доста сериозна визитка и богат опит на най-високо равнище. Той е артикул на школата на Аякс, след което записва за представителния отбор над 150 мача и 7 гола във всички шампионати. С амстердамския гранд печели 2 шампионски трофеи, 3 национални трофея и още толкоз Суперкупи на страната.

През 2012 година Анита минава в британския Нюкясъл, с който в продължение на 4 сезона изиграва 106 срещи във Висшата лига, а през 2016/17 завоюва с отбора и първото място в Чемпиъншип.

Общо в актива му за " свраките " личат 155 срещи, в които се разписва три пъти. Кариерата му на Острова продължава в Лийдс, а за последно Анита се състезава в Ередивизие с екипа на Вилем II.

Халфът има участия във всички национални гарнитури на Холандия. С юношите до 17 години даже печели бронзов орден на Световно състезание в Перу през 2005 година За " А " тима на " лалетата " взе участие в 3 дуела като през 2010-а е в проекто-състава за Мондиала в ЮАР.

" Много съм благополучен, че нещата се развиха добре и ще играя за ЦСКА. Амбициран съм бързо да се интегрирам в състава и да оказа помощ с опита си да спечелим трофей този сезон. Всички ме одобриха доста задушевно и считам, че няма да имам проблеми с акомодацията. Физически се усещам добре, защото през последните месеци упражнявах интензивно с родния си отбор Аякс ", бяха първите думи на Върнан Анита пред клубния уебсайт на " алените ". efbet Лига 23 кръг, събота 29 февруари  Царско село 17:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР