Отборът на ЦСКА пусна в продажба част от придобитите активи

...
Отборът на ЦСКА пусна в продажба част от придобитите активи
Коментари Харесай

ЦСКА пусна в продабжа активите на клуба

Отборът на ЦСКА пусна в продажба част от добитите активи на банкрутиралия ЦСКА. "Червените " го оповестиха на формалния си уебсайт със следния текст:

"Армейци,

Клубът ни към този момент влезе във притежание на добитите от извоювания търг активи на предходното сдружение. Всеки от Вас може да си закупи забавни фенски продукти и сувенири, които ще намерите в онлайн магазина на формалния уебсайт. Същите, както и лимитирани количества спортна екипировка на компаниите „ Lotto” и “Legea”, които са си партнирали с отбора в минали сезони, пък могат да се прегледат, тестват и закупят единствено на място в офиса на администрацията на стадиона. Цените са алегорични и атрактивни.

Така при положително предпочитание, даже с минимална поръчка и покупка, всеки последовател ще може да помогне на клуба, защото средствата от акцията ще бъдат употребени само за потребностите на Академията на ЦСКА и нейните гении. Онлайн поръчките ще се извършват взаимно с Еконт в период до 7 работни дни, според изискванията на куриерската компания. За покупки на място, може да посетите офиса на администрацията всеки работен ден от 10-12ч и от 13-16ч, както и в събота преди дербито от 12 до 14 часа ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР