Отборът на ЦСКА направи важна крачка към груповата фаза на

...
Отборът на ЦСКА направи важна крачка към груповата фаза на
Коментари Харесай

ЦСКА удари Базел и доближи групите на Лига на конференциите

Отборът на ЦСКА направи значима крачка към груповата фаза на Лига на конференциите, откакто победи Базел с 1:0 вкъщи в първи мач от плейофния кръг на шампионата, съобщи кореспондент на БГНЕС.
"Червените " изцяло обезличиха своя противник в София
На Националния стадион " Васил Левски " играчите на Саша Илич съумяха да се възползват от едно от дребното си положения, с цел да стигнат до скъп триумф, който им дава положителни шансове да играят в груповата фаза на евротурнирите за трета поредна година.

От самото начало на дуела " алените " не бяха обезпокоени от именития си противник и изглеждаха по-настойчиви в офанзива, въпреки че мъчно стигнаха до положения. Най-добрите шансове през първата част се откриха пред Маурисио Гарсес и Георги Йомов, само че до гол по този начин и не се стигна. След почивката " армейците " продължиха да бъдат по-настойчиви и това даде резултат в 70-та минута, когато Иван Турицов и Гарсес комбинираха добре отдясно, бразилецът нахлу в наказателното поле и центрира мощно по земя, като резервата Маурисио Бамба се размина с топката, само че след него Серхио Лопес прати топката в своята врата за 1:0.

До края на дуела швейцарците по този начин и не съумяха да отговорят на предизвикването и не заплашиха съществено Густаво Бусато, въпреки че капитанът на ЦСКА Юрген Матей се отличи с значима интервенция в 90-та минута, блокирайки удар на съперников футболист. По този метод ЦСКА взе преднина преди реванша в Швейцария след седмица, след който ще стане ясно дали българският отбор ще реализира сериозен триумф, влизайки още веднъж в групите на Лига на конференциите. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР