Отборът на Тотнъм записа поражение с 0:1 от тима на

...
Отборът на Тотнъм записа поражение с 0:1 от тима на
Коментари Харесай

Има ли шанс Локо Пд? С много слаба игра Тотнъм загуби домакинството си на Евертън

Отборът на Тотнъм записа проваляне с 0:1 от отбора на Евертън в първи дуел от новата акция в британската Висша лига. Единственото попадение в срещата бе дело на Доминик Калвърт-Люин.

Мачът стартира неенергично и първата добра обстановка пристигна чак в 33-ата минута. Деле Али доближи до точно подаване и останал очи в очи с вратаря изстреля топката към горния десен ъгъл, само че Джордан Пикфорд внимаваше и показва страховит инстикт.

Минути по-късно новото попълнение на " карамелите " - Хамес Родригес, получи опция да дебютира с гол, само че ударът му мина на сантиметри от лявата греда.

Първата част приключи с нова опция за " шпорите ", само че ударът на Мат Дохърти бе отразен от Пикфорд.

През втората част Хамес Родригес отигра от близко с глава, само че топката прелетя настрана от вратата.

Малко по-късно Доминик Калвърт-Люин порази отбора на Моуриньо. В 55-ата минута Люка Дин извърши съвършен свободен удар, центрирането от който бе отиграно от Калвърт-Люин, чийто удар с глава влетя право във вратата на " шпорите ".

До края на срещата " карамелите " имаха още няколко страхотни благоприятни условия да повишат резултата на 2:0, само че не съумяха да се възползват и срещата завърши при резултат 1:0 в тяхна изгода.

Така Тотнъм се провали на старта на Висшата лига, а единствено след няколко дни им следва конфликт с Локомотив Пловдив в Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР