Отборът на Сливнишки герой излезе на втора позиция във временното

...
Отборът на Сливнишки герой излезе на втора позиция във временното
Коментари Харесай

Сливнишки герой излезе втори на Запад във Висшата лига

Отборът на Сливнишки воин излезе на втора позиция във краткотрайното класиране, кръг преди края на постоянния сезон в предварителна група А (Запада) във Висшата лига при мъжете.

Представителите на Сливница надиграха като домакини Ботев (Ихтиман) с 3:0 (25:19, 25:14, 25:21) и записаха втори следващ триумф в последните два кръга. Така волейболистите на Сливнишки воин са със седем победи, четири загуба и актив от 22 точки и към този момент изпреварват директния си съперник - Звездец (Горна Малина).



Волейболистите на Сливнишки воин надиграха Ботев (Ихтиман) с 3:0 гейма

На трета позиция остава отборът на Звездец, който означи изненадваща загуба като хазаин от Славия с 0:3 (21:25, 20:25, 23:25). С това представителите на Горна Малина отстъпиха обратно в таблицата, с актив от седем победи, три загуби и 21 точки. Отборът обаче е с един мач-по малко, заради отсрочена среща с Град (Белоградчик), като мачът е плануван за 7 март. Евентуален триумф в тази среща още веднъж може да донесе разбъркване в подреждането на тройката. Славия пък означи втора поредна победа и заема пето място ввъ краткотрайното класиране на групата.



Славия надигра като посетител Звездец с 3:0 гейма
Едноличен водач в група А продължава да бъде отборът на Ботев (Луковит) който записа десета победа в шампионата. Волейболистите от Луковит надиграха като посетители Изгрев (Ябланица) с 3:0 (25:12, 25:18, 25:18) и са първи в таблицата единствено с една загуба и актив от 29 точки. Четворката в класирането се оформя от съставът на Белоградчик, който почиваше в този кръг.

Последният кръг от постоянния сезон е на 10 март. Първите четири отбора от крайното класиране в групата не престават на плейофи във Висшата лига. Програма, резултати и краткотрайно класиране в група А (Запад) вижте тук.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР