Отборът на Славия си осигури седмото място през редовния сезон

...
Отборът на Славия си осигури седмото място през редовния сезон
Коментари Харесай

Славия финишира седми през редовния сезон след успех над Пирин


Отборът на Славия си обезпечи седмото място през постоянния сезон в Първа професионална лига. В финален мач от програмата на 26-ия кръг „ белите “ се постановиха вкъщи с 3:1 над Пирин Благоевград.

И четирите попадения на Националния стадион Васил Левски паднаха след почивката. Галин Иванов откри резултата в интерес на столичния отбор в 57-ата минута, а в 78-ата Ивайло Димитров удвои. Две минути преди края на постоянното време домакините стигнаха до трети гол, който още веднъж бе дело на Галин Иванов. Минута по-късно благоевградчани въпреки всичко стигнаха до почетно попадение, а в негов създател се трансформира Димитър Благов, който оформи и крайното 3:1 в интерес на Славия.

Така след днешния триумф тимът на Златомир Загорчич финишира на седмата позиция с актив от 32 точки, до момента в който Пирин остана 11-и с 26. По този метод и двата отбора попаднаха в група А на плейофите, където са още тимовете на Черно море и Витоша. В група Б пък остават Септември, Локомотив Пловдив, Дунав и Етър. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР