Отборът на Славия постигна обрат и победи с 2:1 у

...
Отборът на Славия постигна обрат и победи с 2:1 у
Коментари Харесай

Славия обърна Ботев и е на четвъртфинал за Купата на България

Отборът на Славия реализира поврат и победи с 2:1 вкъщи Ботев (Пловдив) в осминафинален дуел в шампионата за Купата на България по футбол. Гостите поведоха след недоразумение в отбраната на " белите ". В 16-ата минута Мохамед Брахими лиши топката от Людовик Соарес и подари за Антоан Бароан, който шутира в тялото на Светослав Вуцов. Христо Попадийн се пробва да се върне към главата на вратаря на " белите ", който изпусна топката, тя доближи до Бароан и той подаде на празната врата за Елвис Ману, който крие резултата в дуела.

Столичани отвърнаха незабавно, а Иван Минчев изведе Кристиян Добрев, който от придвижване с левия крайник изравни резултата.

До края на първата част двата тима не съумяха да основат чисти голови положения, а развръзката пристигна в 52-ата минута на срещата. Халфът Кемело Нгуена проби през центъра и с шут от към 20 метра даде задатък за Славия. 

Девет минути по-късно при бърза контра Галин Иванов стреля от отдалеченост, само че топката излезе в навън.

В 70-ата минута Самуел Сапрайен фаулира Добрев в наказателното поле, само че опитният Галин Иванов би в тялото на вратаря Ходайет Ханкич, който се оправи с 11-метровия углавен удар.  

Седем минути преди приключване на постоянното време попадение на Антоан Бароан беше анулирано поради засада. 

По обявата работи: Антони Йорданов БНР подкасти: Фактор Фактор Фактор
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР